Geen categorie

Oiram Light

In de zomer van 2023 heb ik mijn Trompet en Bugel weer naar Van Laar in Margraten gebracht om ze grondig schoon te laten maken. Een fantastisch bedrijf waar we in Nederland trots op kunnen zijn. Bekende trompettisten laten daar een handgemaakte trompet bouwen. Nu kon ik het niet laten om tijdens mijn bezoek op de Oiram Light te spelen. Ik heb al een Oiram trompet maar die heeft een een grotere beker en is wat zwaarder uitgevoerd. Dit hoor je natuurlijk terug in de klank. Maar de Oiram Light voelt zo anders en speelt ook anders. Ik was zo verrast door deze trompet dat ik besloten heb om er één te laten bouwen. Vorige maand mocht ik uit 3 trompetten de voor mij beste Oiram Light kiezen. Daarna wordt de trompet op jouw wensen afgemaakt. En nu is hij klaar en mag ik hem ophalen. De trompet is zo mooi ontworpen, ik kan niet wachten om hierop te gaan spelen. Van Laar Trumpets bouwt instrumenten van zeer hoge kwaliteit. Als je in de buurt bent moet je zeker er eens langs gaan, maar het kan zijn dat je dan ook verliefd wordt op een Van Laar trompet.
Van Laar Trumpets

Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *