Algemeen

Liemers Kunstwerk!

Zoals jullie weten werk ik ook voor Liemers Kunstwerk!. Een ontzettend leuke instelling waar altijd wel iets te beleven valt. Met de Bibliotheek, Theater, Liemers Museum, Natuur- en Milieu Educatie, Muziekschool en Volwassen Educatie, is er altijd wel iets te doen. Een leuke workshop, cursus of gewoon een bezoekje is al de moeite waard om kennis te maken met deze instelling. Onze deuren staan altijd open. Voor mij is de muziekafdeling natuurlijk het belangrijkst. Meer dan 30 scholen in het primair onderwijs weer dit seizoen. Vele instrumenten en docenten die alle leerlingen in de Liemers een muzikale ervaring mogen geven. We gaan er weer voor. Deze week begint weer het Liemers Jeugdorkest met een mooi project. Dat is altijd weer even extra druk om er voor te zorgen dat er weer mooie arrangementen op de lessenaars komen. Ik doe dat graag want het is inspirerend om te zien hoe je eerst met een paar noten op je scherm tot naar een volwaardig stuk het uitwerkt en uiteindelijk in het theater deze productie kunt uitvoeren. Dus wellicht vind je het ook leuk om eens mee te doen of wellicht wil je een andere cursus volgen. Of lig je liever op de bank met een goed boek. Ook dan kun je terecht bij Kunstwerk!.

Ben je nieuwsgierig wat er allemaal te beleven valt, kijk dan even op de site. We komen elkaar vast wel een keer tegen.
Liemers Kunstwerk!

Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *