Scholen

Verjaardagscadeau voor Koningin Máxima

50 Dagen Meer Muziek In De Klas

Doe jij mee met het muzikale verjaardagscadeau voor Koningin Máxima?
In aanloop naar haar 50e verjaardag van Koningin Máxima op 17 mei roept Méér Muziek in de Klas heel Nederland op om zich extra in te zetten voor muziekonderwijs. Namelijk, door muziekmomenten op school, thuis of in de regio te laten zien. Vanaf 29 maart zetten ze iedere dag een muzikaal kaarsje op haar verjaardagstaart. Zo telt heel Nederland samen af naar Koningin Máxima haar verjaardag!

Wil jij ook meedoen aan het cadeau? Ga voor meer informatie naar 50dagen.meermuziekindeklas.nl of deel jouw muziekmoment via sociale media o.v.v. #50dagenmuziek en @meermuziekindeklas. Meld je je aan via de website, dan maak je kans op een gratis muziekworkshop en een bezoek van een kidsreporter!

Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *