Koperles

Milan op les

Ondanks de Corona is muziek nog steeds een belangrijke factor in ons leven. En wat is nu leuker dan zelf muziek maken. Twee weken voor de zomer kwam een enthousiaste jongen het lokaal binnen voor een proefles trompet. Al gauw kon je merken dat het instrument goed bij hem paste en zijn keuze was bepaald. Zonder enige moeite kreeg hij er gelijk geluid uit en zijn enthousiasme werd alleen maar groter. In de dagen daarna besloten zijn ouders een trompet aan te schaffen en die kwam diezelfde week nog binnen. Ik dacht dat hij wel na de zomer zou gaan beginnen maar nee, hij vond dat je ook in de laatste week voor de zomer kon starten. Zo geschiedde en inmiddels is hij druk aan het oefenen. Hij heeft veel plezier met zijn nieuwe trompet en Apeldoorn heeft er weer een goede muzikant bij.

Veel succes met de lessen Milan!

Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *